A taxis tüntetés legőszintébb videója, megszólalnak a híres taxisok

/
/
269 megtekintés

A taxisok nem tágítanak a belvárosból, azt ígérik, hogy szerdáig kitartanak. Jelenleg is (kedd reggel) gy-egy sávon, lassan halad a forgalom a fővárosi József Attila utca, Andrássy út és Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésében. Tegnap késő délután annyira eldurvult a helyzet, hogy a texis blokád egy ideig csak a mentőket engedte át.  A NuHeadzTV pedig megkérdezett néhány legendás taxist, hogy […]

A taxisok nem tágítanak a belvárosból, azt ígérik, hogy szerdáig kitartanak. Jelenleg is (kedd reggel) gy-egy sávon, lassan halad a forgalom a fővárosi József Attila utca, Andrássy út és Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésében.

Tegnap késő délután annyira eldurvult a helyzet, hogy a texis blokád egy ideig csak a mentőket engedte át.  A NuHeadzTV pedig megkérdezett néhány legendás taxist, hogy hogyan boldogulnak ma, amikor a nehéz körülmények mellett még az Uberrel is harcolniuk kell. A reakcióikat a videóban láthatjátok.

Az utolsó jelenet mutatja legszebben a helyzetet, ami még ma is igaz a hiénákra…

A Budapest belvárosában tiltakozók szerdán tárgyalnak Tarlós Istvánnal és Lázár Jánossal. A taxisok közül többen azt mondták, hogy szerdáig mindenképpen kitartanak a belvárosban.