300 millióért csak tátogott Rihanna a Sziget közönségének – videó

/
/
370 megtekintés

Többen kikeltek magukból Rihanna szigetes haknija után, mondhatni teljesen jogosan. A barbadosi, nyolcszoros Grammy-díjas énekesnő és fene tudja még mi botrányos előadást rittyentett a magyar közönségnek. Nem elég hogy késett, CD minőségben is énekelt mikrofon nélkül.

Már maga ez a szigetes felhajtás is szomorú, hiszen a magyar honban rendezett fesztivál mindenki számára egyértelműen már külföldieknek van fenntartva. Nem csak a jegyek ára horror, hanem egy felvizezett sört is borsos áron hugyozhatunk ki magunkból. Persze mindenki maga dönt, hogy áldoz erre a bulira, vagy keres magának szimpatikusabb bulihelyszínt, de aki kimegy, és nem szeretne sokat költeni, azt már a barátai vigyék oda csatak részegen.

Meg nem erősített hírek szerint (de az illetékesek által nem is cáfolt) nem kevesebb, mint 1 millió dollárért riszálta ide a fenekét Rihanna is, akinek luxuskívánságait már akkor teljesítették a szervezők, amikor a művésznő csak rágondolt azokra. Hiába épült neki külön pihenőhely, az énekesnő mégis a saját buszában rötyögött egy bevásárlóközpont parkolójában. Egy órás késéssel ténfergett színpadra, majd nyomott egy színvonaltalan valamit a kíváncsi tömegnek. Többen állították, hogy nem fél, hanem teljes playback volt a műsor, és a 300 millióért szerződött énekesnő csak jókat ásított és tátogott a színpadon. Hervasztó és lélekgyilkos nótái után úgy kezdte el énekelni a pörgősebb slágereit, hogy azokból mindössze csak a jól ismert refréneket nyomta alig egy percekben. Egy óra kába ugra-bugra után elköszönt, és lelépett. Hogy valóban csak partra vetett hal módjára, hang nélkül nyitogatta az ajkait, arra most itt van egy videó bizonyítékként.

Vagy mi vagyunk hülyék, és Rihanna megtanult mikrofon nélkül is koncertezni.