MENU

Header NEM 18

Nem hiszed el mit neveztek el Freddie Mercuryról

Meglepő külsővel sokkol a Tokio Hotel énekese

2016-09-13 Hozzászólások Látták: 1988 Zene

61 db partidrogért 50 évet kapott az ausztrál lemezlovas

Jake Mastroianni még csak 26 éves, és az addig irigyelt életvitele pálfordulatot vett. A srác ugyanis 50 éves börtönbüntetést kapott 61 db ecstasy tabletta miatt Thaiföldön.

Lead alatti NEM 18

Az ausztrál DJ-t rengetegen ismerik, a világ minden részén vannak, vagyis voltak bulijai. Lányok vették körbe, minden fiatal irigyelte, mostanáig. Az ügye 2014-re húzódik vissza, amikor is Pattaja egyik szórakozóhelyén lekapcsolták a thaiföldi hatóságok, és lefoglaltak tőle 61 db partidrog tablettát. A srácot azzal a 27 éves, ex-katona haverjával vitték el bilincsben akinél ennél jóval többet, közel 200 db tablettát találtak. A két srác esete azért is szerencsétlen, mert Thaiföld szigorúan küzd a különböző kábítószerek ellen, a külföldi bűnelkövetőkkel pedig hatványozottan keményebben bánik, és mint tudjuk, nem éppen magyarországi körülmények várják az ázsiai ország börtöneiben az oda kerülőket.

(A srác egyébként azt is állítja, hogy felültették, és a thaiföldi rendőrök csak azért húzták csőbe, mert külföldi, és mert van pénze). A lemezlovas fellebbezett a büntetés ellen, de pár napja jogerőre emelkedett az ítélet, vagyis az 50 év, az 50 év. Ügyvédje szerint még pár évet Thaiföldön kell börtönben töltenie, mire sikerül kikilincselni az Ausztráliába való áthelyezést.

A fényűző partik és homokóra testű lányok után siralom a thaiföldi Klong Prem börtön, ahol egy alig 5 négyzetméteres cellában tartózkodnak öten, dolgukat pedig a cella padlójába fúrt lyukba végzik. A problémákat nem egy pszichológus rendezi, hanem egymás között játsszák le a rabok, nem ritka az erőszak mindenféle értelemben. A bandatagokkal és válogatott rossz arcúakkal tarkított börtönben kérdéses, hogy 3-4 évet hogyan fog kihúzni a jóléthez és finomkodáshoz szokott srác.

01-australian_dj

02-australian_dj

03-australian_dj

04-australian_dj

05-australian_dj

Thai-Prisoners-032

Hozzájuk hasonló jó-arcú emberekkel tölthetnek el 50 évet

MEGOSZTOM

Cikk vége NEM 18

Tags: , , , , , , , , ,

Comments are closed.