Hordónyi gyomorral pózolt a közönségnek a fura külsejű testépítő

/
/
387 megtekintés

Az ember azt hihetné, hogy legalább egy testépítő versenyen van önkritikája az embernek, ha már egy tehetségkutatón nincs, de ezt a videót látva elgondolkodunk. Az egyik floridai testépítő versenyen ugyanis egy olyan fickó állt színpadra, akinek akkora volt a gyomra, mintha Arnoldot látnánk a Juniorban.

A Lennynek becézett férfi a szeptemberben megrendezett Ruby elnevezésű versenyen állt a közönség elé, és a hordónyi hasán ugyan látszott egy-két kocka, de olyan érdekes látványt nyújtott, hogy azonnal beszélni kezdtek róla. A kocsma pultjánál lehet hasonló testfelépítésű favágókkal összefutni, bár nekik a sörtől, az úrnak pedig minden bizonnyal valami nem éppen egészséges “táplálékkiegészítőtől” olyan, amilyen.

14izjoj

dsc_0006_sntzjidqun

dsc_0009_yowzgkicym

dsc_0010_eudcsawkmn

A 90-es évek közepétől a doppinghasználat új dimenziókba lépett, nagyobb teret nyert az inzulin és a különféle növekedési hormonok használata. Az inzulintól sokkal több kaját tudtak megzabálni a versenyzők, ami által nőtt a gyomor méret, a növekedési hormon hatására pedig szintén nem csak az izmok kezdtek el terebélyesedni. Az intenzív kajálás és a kiegészítők hatására úgy megnőtt egyes testépítők gyomra is, mintha babát hordtak volna a szívük alatt. Greg Kovacs híresen nagy pocakot viselt magán off szezonon is, de a nagyobb nevek testén mai napig is látszik az előre gömbölyödő növipocak.