1 méter választotta el a Darwin-díjas haláltól a tetőről leugró férfit

/
/
325 megtekintés

A Darwin-díj azoknak állít emléket, akik saját maguk megsemmisítésével hozzájárultak az emberi faj tökéletesedéséhez. Pár fiatal találta ki az elnevezést még a kilencvenes években azokra a halálesetekre, ahol fura módon veszítették életüket a szerencsétlen flótások. Azóta minden éven megszavaztatják a legfurább halálesetet, amire ez a tetőről leugró férfi majdnem sikeresen pályázhatott, posztumusz.

A kaliforniai Newport Harborban mászott fel 40 méterre az a 8Booth nevezetű Youtube felhasználó, aki nézettség reményében majdnem ott is hagyta fogait a mólón. Az adrenalinfüggő férfi ugyanis nem a naplemente miatt ment fel romantikázni, hanem kamerákkal felszerelkezve azonnal a mélybe vetette magát az épület sarkáról.

A felvételen látszik, hogy alig egy méterrel csapódik a móló mellé, a legapróbb hiba is az életébe kerülhetett volna. A videót nézni is rossz, ahogy a férfi lelép a tető pereméről, úgy szűkül a mi hátsónk is egészen a becsapódásig. Biztos megérte a mutatvány, hiszen 4 nap alatt már több, mint 1 milliós nézettségnél jár.

Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik!