Ementáliban is több a lyuk, mint ezen a defektmentes bringa abroncson

/
/
1015 megtekintés

Végre elfelejthetik a kínos defekteket azok a bringázók, akik idejük nagy részében kerékpáron múlatják az időt. Kitalálták, de még fejlesztik azt az abroncsot, amiből most már boldogan szedegethetjük a rajzszögeket, hiszen ha egy marékkal is szed össze, nem enged le.

Különleges kialakítású az a defektmentes bringa-gumi, amiben több a lyuk, mint egy hatalmas ementáliban. Nyilván nem levegő megy bele, annak helyét valami rugalmas anyag foglalja el. Az egész egy masszív műanyag és gumi keverék, amit erős szalagok kötnek össze a belső és külső felületekkel. A kialakításának köszönhetően a belső rész amolyan energiatároló is, ami az úthibák okozta felületi egyenlőtlenségeket nyeli és adja vissza a kerekező számára, megkönnyítve ezzel a haladást.

Jó-jó, de egy kutyagumit ne veressünk vele ketté nagy sunggal, mert nem csak a centírozást dobhatjuk sutba, hanem a takarítása is macerásabb. Egyelőre még csak próbaverzió készült, amit tovább akarnak fejleszteni, hogy kevesebb lyukkal az oldalán is eredményes legyen.

 

 

 

new_concept_bike_tires_that_cant_get_flat_640_01

new_concept_bike_tires_that_cant_get_flat_03

new_concept_bike_tires_that_cant_get_flat_04

new_concept_bike_tires_that_cant_get_flat_06

new_concept_bike_tires_that_cant_get_flat_640_02

new_concept_bike_tires_that_cant_get_flat_640_05