22 szervírozási forma, amitől farkaséhesen is elmegy az étvágyad

/
/
426 megtekintés

Egy étteremben maximum annyira nagyok az igényeink, hogy ne legyen ejakulátum a levesben, télen ne a nyílt teraszon üljünk egy hideg radiátor mellett, a pörkölthús ne mozogjon, és lehetőleg a rántotthúst ne a nadrágból kapja elő a pincér. Sok múlik a tálaláson, hiszen ha nem éhezik meg a szemünk a látottaktól, bizony a fogásokat is gyomorszűkén falatozzuk, már ha lemegy.

Ha egy kisebb minimálbért fizetünk egy levesért, akkor elvárjuk a csinnadrattát, de máskülönben csak egy jóízű kajára és nyugodt környezetre vágyunk. Nem gond, ha a szárnyast nem helyben kopózzák és sütik, ahogy az sem, ha a halat nem előttünk zsigerelik, hogy minden pazarul friss legyen. A felszolgáló ujja azért ne lógjon a másodikba, és lehetőleg ne a gelebében szervírozza a felismerhetetlenségig gincsolt szeletelt kenyeret. Az sem hátrány, ha a göngyölt hús nem egy hetes műszálas zokniba van gyomrozva, és a májgombóc leves nem ágytálba van az asztal közepén tányérok helyett félig kimosott Rámás dobozokkal. Vannak még ettől bizarrabb tálalási módok, amiktől a napokig koplalt szervezet is étvágytalanná válik. 22 fotót máris mutatunk.

bizzare-way-to-serve-food-in-restaurant-1

bizzare-way-to-serve-food-in-restaurant-2

bizzare-way-to-serve-food-in-restaurant-3

bizzare-way-to-serve-food-in-restaurant-4

bizzare-way-to-serve-food-in-restaurant-5

bizzare-way-to-serve-food-in-restaurant-6

bizzare-way-to-serve-food-in-restaurant-7

bizzare-way-to-serve-food-in-restaurant-8

bizzare-way-to-serve-food-in-restaurant-9

bizzare-way-to-serve-food-in-restaurant-10

bizzare-way-to-serve-food-in-restaurant-11