Panaszt tett a teszkónál, mert a betű formájú burgonyafalatkákból nem tudta kirakni kisfia nevét

/
/
1395 megtekintés

Egy angol anyuka annyira bepöccent a teszkóra, hogy panaszt tett annak facebookján. Problémája abból fakadt, hogy vásárolt egy zacskó fagyasztott burgonyafalatkát, de az ABC minden betűjével felszerelt csomag csak elviekben tartalmazott minden karaktert. Kisfia nevét szerette volna kirakni a tányérra, de több betű is hiányzott a LOGAN névhez.

Élénken él bennünk a menzás paradicsomleves emléke, amikor annak betűtésztájából lelkesen pakoltuk ki a nevünket tányérunk szélére. A folyamat annyira belénk ivódott, hogy bármilyen betűtészta levesnél előtörnek a vágyak, hogy kanállal bogarásszunk a forró lötyiben nevünk karakterei után.

A 30 éves Nichola Hart 500 forintért vásárolt teszkós burgonyafalatkákat, amiben betű formára vannak vágva az olajban kisüthető, fagyasztott krumplidarabok. A csomagolás ígéri, hogy az ABC minden betűje megtalálható benne, azonban nem hogy az ABC-t, de még fia nevének karaktereit sem találta meg benne. A LOGAN helyett ICGAN-t rakott ki a tányér szélére, kisfia pedig nem hagyta ezt szó nélkül.

7f6e48d45846ba678a8e6b25c088fbd5

Zokon esett neki, hogy az ő neve nem ICGAN, sőt nem is tud ilyen névről, anyuka pedig ezen igencsak bepöccent. Egyrészt mert olyat ígér a fagyasztott krumpli csomagolása, amit nem tud teljesíteni, másrészt még kedveskedni sem tudott gyermekének, aki anyuka hiányosságainak gondolta, hogy nem tudja helyesen kirakni a keresztnevét. A Tesco facebookján tett panaszt, akik persze elnézést is kértek és közölték, hogy a csomagba nem ellenőrzötten kerülnek a fagyasztott burgonyák, hanem véletlenszerűen, gép adagolja és zárja le. Hát ennyit a játékos tanulásról és a felemelő, közös kajálásról.

 

7fa8fba85846ba678a8e0aa74eb95f49

7ec2da075846ba678a8e5cc5957ffab5