MENU

Header NEM 18

Már magyarul is látható,az új Baywatch film előzetese

Ez a csaj olyat mutat nekünk, hogy lerobban az...

2016-12-19 Hozzászólások Látták: 1294 Gamer, Kult

Brutális valóságshowt indítanak az oroszok, az erőszak minden formája megengedett

Kilenc hónapos tortúra veszi nemsokára kezdetét a szibériai tajgán, ahol 30 férfi és nő küzd majd meg a több, mint 400 milliós fődíjért. A jelentkezőknek azért tudniuk kell, hogy ebben a valóságshowban minden megtörténhet, meg is halhatnak, emiatt egy beleegyező nyilatkozatot kell aláírniuk, hogy a műsor készítőit ilyen esetben felelősség ne terhelje.

Lead alatti NEM 18

Az éhezők viadalához hasonló játék az orosz oligarcha Yevgeny Pyatkovsky fejéből pattant ki, aki akciófilmekbe illő reklámokkal és kijelentésekkel hirdeti a viadalt. A 35 éves milliárdos szerint a 2000 kamerával rögzített műsorban megengedett lesz az erőszak, a játékosoknak egy papírt is alá kell írniuk, miszerint tudomásul veszik, hogy a mínusz negyven fokos vadonban akár meg is halhatnak. Az erőszak és a halál azonban csak jó reklámfogás, hiszen a szervezők szerint a játékosokra ugyanazok a törvények vonatkoznak majd, mint a többi orosz emberre. Ha valaki törvénytelenséget követ el, azt előállítja a rendőrség, ezáltal értelemszerűen kiesik a játékból.

hunger_games_in_not_a_fantasy_anymore_they_are_to_be_live_in_russia_640_01

A Game2: Winter néven induló túlélőshow kilenc hónapig tartana, ami még a szibériai hideg beköszönte előtt kezdődne, még a viszonylag kemény fagymentes időszakban. A játékosoknak ugyanis maguknak kell fekhelyet és lakhelyet építeniük, ami egy vadonban, a rájuk leselkedő veszélyeket tekintve már nem is annyira vonzó. Fegyvert senki nem kap, csak egyetlen kést, amivel nem csak a saját kalyibáját kell összebarkácsolnia a résztvevőknek, hanem vadászni és táplálékot szerezni is.

hunger_games_in_not_a_fantasy_anymore_they_are_to_be_live_in_russia_640_05

Bárki jelentkezhet, aki elég tökös, fizikálisan maximálisan fel van készülve az ottani körülményekre és betöltötte a 18. életévét. Az élő műsorba 15 nő és 15 férfi kerül, ahová a nyeremény tizedének kifizetésével – ami körülbelül 48 millió forint -, vagy a nézők szimpátiájának elnyerésével sikerülhet.

hunger_games_in_not_a_fantasy_anymore_they_are_to_be_live_in_russia_640_04

A szibériai vadon viszontagságaira az orosz különleges erők Specnaz katonái készítik majd fel a játékosokat, akik a 100 kilós bevihető holmijaik mellé elméleti tudással, túlélési ismeretekkel is ellátják őket. A világ legelső, halállal is riogató élő műsorának részletesebb tervei még nem ismertek, annyit azonban tudni, hogy azt az interneten fogják közvetíteni a világ jelentősebb nyelvein, és a rengeteg orosz jelentkező között eddig egyetlen amerikai nemzetiségű is árválkodik. A műsorból bármikor ki lehet szállni, a testkamerán kívül minden játékosnál lesz egy pánikgomb, amit megnyomva automatikusan kiesik a játékból.

hunger_games_in_not_a_fantasy_anymore_they_are_to_be_live_in_russia_640_07

hunger_games_in_not_a_fantasy_anymore_they_are_to_be_live_in_russia_640_02

hunger_games_in_not_a_fantasy_anymore_they_are_to_be_live_in_russia_640_03

 

 

 

hunger_games_in_not_a_fantasy_anymore_they_are_to_be_live_in_russia_640_08

MEGOSZTOM

Cikk vége NEM 18

Tags: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.