Luxus atombunker-városban, a haverokkal élvezheted a világvégét

/
/
904 megtekintés

Ha biztonságban akarod élvezni a világvégét, sörözve, a haverokkal bandázva, akkor a Vivos csoportot kell felkeresned, akik atombunker várost építenek mindenféle földi jóval felszerelve.

A kaliforniai cég egy egyszerű, de lényegre törő szlogennel próbálja értékesíteni búvóhelyeit: “Itt akarsz lenni, amikor a világban beüt a sz*r”.

Nem is gurigáznak azzal, hiszen nem 1-2 darab betonépítményt értékesítenek, hanem 575 darab óvóhelyet, amik acél és beton falai bármilyen természeti katasztrófát túlélnek, és aminek falai egy feldühödött anyóst sem engednek át.

A bunkerok építése persze nem a cég nevéhez köthető, azok ugyanis még a második világháborúban épültek, és egészen 1967-ig szolgálták a hadsereget azzal, hogy azok bombáit és munícióit rejtették el a dél-dakotai Black Hills-ben.

Az xPoint névre keresztelt komplexum egy 20 négyzetkilométeres területen fekszik különféle nagyságú betonházakkal, amelyekből egyet bárki megvásárolhat csekély 8 millió forintból. Persze évi tagság is van, ami arra szolgál, hogy az esetleges javítási költségeket, a védelmet a cég biztosítani tudja ügyfeleinek.

A 8 méter széles és 4 méter magas belsejű építmény csak az átlag, a gyors foglalástól és a pénzed mennyiségétől függ, hogy ettől kapsz-e nagyobbat, ugyanis hosszra 25 méteres hangár is rendelkezésre áll, ahol már egész jó kis gangbang és ereszd el a hajam buli is megrendezhető a világégés közepette.

Mivel nem mindenki van otthon az építészetben, ezért a Vivos csoport külön céget alkalmaz arra az esetre, ha az ügyfélnek külön igénye lenne egy feng shui szerinti lakberendezésre, és azokra a luxus kiegészítőkre, amelyek bárki számára elérhetőek anyagi juttatás fejében. Mivel a cég közösséget épít és nem egyéni célokra szánja a bunkereit, így minden megtalálható lesz, amit egy gondos és takaros kisváros adhat. Kórházat, templomot, bárokat, színházat, boltokat, masszázst és szaunát, de még külön lovardát is tervbe vettek, ha valaki nem Rolls Royce-szal, hanem egy egész ménnel lovagolna idáig.

Aki a közösség része lesz, azokat 24 órás katonai szolgálat védi majd, és mivel egy földrengés, bármilyen más természeti katasztrófa, de akár egy atomrobbanás nem jelenti be magát két nappal előbb, ezért magánutak, saját kifutópályák állnak majd rendelkezésre az ide igyekvők számára, kikerülve az ilyenkor keletkező káoszt.