Elmondta mit érez a szexi műsorvezető, akinek meztelen képeit fellőtték a netre

/
/
2777 megtekintés

Először nyilatkozott az esetről  a Sky Sport bomba szexis műsorvezetője, Diletta Leotta, és elmondta mit érzett, miután rájött hogy meztelen képeit hekkerek tették közkinccsé. “Először nem tudtam sírni. Erőt vettem magamon, de fogalmam sincs, hogyan. De három nappal később totál összetörtem. Zokogtam naphosszat. Ez a privát életem része. A képek nem azzal a céllal készültek, […]

Először nyilatkozott az esetről  a Sky Sport bomba szexis műsorvezetője, Diletta Leotta, és elmondta mit érzett, miután rájött hogy meztelen képeit hekkerek tették közkinccsé.

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs 
kereső. 
Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs 
kereső. 
Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!

“Először nem tudtam sírni. Erőt vettem magamon, de fogalmam sincs, hogyan. De három nappal később totál összetörtem. Zokogtam naphosszat. Ez a privát életem része. A képek nem azzal a céllal készültek, hogy mutogassam magam. Illetéktelenek kezébe kerültek, azok aláztak meg – mesélte Diletta, aki sorstársainak azt tanácsolja, ők se ostorozzák magukat.”

Rosszlanyok.hu 
- A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK 
VALÓDI 
KÉPEK, videók!!!

Sírás ide vagy oda, azért a világméretű botrány sok új rajongót hozott, a szőke hölgynek ma már egymillió követője van az Instagramon.

 

 

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!