MENU

Header NEM 18

-28 fokban se bolt, se kocsma Magyarország leghidegebb településén

Nézd meg mit visel ez a csaj a strandon...

2017-01-10 Hozzászólások Látták: 2102 Bölönc, Életmód, Magyarisztán

Prostiként hirdetik az Éjjel-Nappal Budapest legdögösebb szereplőjét

ÉNB Evelint állítólag 250 ezer forintért bárki viheti egy órára. De egész napra is meg lehet venni, persze az már elég húzós lenne, ha tényleg ő árulná magát.

Lead alatti NEM 18

A Bors.hu egyik olvasója bukkant rá a külföldi hirdetésre, amiben Éjjel-Nappal Budapest Evelint bocsátják áruba, óránként 250 ezer forintnak megfelelő valutáért.

A magasságán és néhány személyes adatain kívül azt is közlik, új lánynak számít a szakmában az Anjou néven hirdetett leányzó. Egy teljes napra négyszázezerért bárhová el is utazik, ha kérjük. 26 éves, a csillagjegye Rák, szereti a koktélokat, a kínai konyhát, az orchideákat és a sportot.

Hamar kiderült azonban, hogy valaki visszaélt Evelin fotójával. A hirdetéséhez ugyanis abból a fotósorozatból választottak képet, amelyet ma is bárki megnézhet az interneten. A RTL Klub sajtóosztályán keresztül arról kérdezte a lányt a Bors, hogy mi a csillagjegye, kedvenc itala, étele, virága, és mit csinál a szabadidejében. Néhány perc múlva érkeztek is Evelin válaszai, amelyek alapján bebizonyosodott: nem lehet ő a hirdetés mögött. Valaki visszaélt fotóival.

Nem úgy, mint VV Fanni esetében, aki valóban árulja a testét, és nagyon meredek képeket töltött fel hirdetéséhez.

MEGOSZTOM

Cikk vége NEM 18

Tags: , , , ,

Comments are closed.