300 milliót kínálnak Trump mocskos szexvideójáért

/
/
202 megtekintés

Még nem került nyilvánosságra a felvétel, de mi inkább azon lepődnénk meg, ha nem lenne ilyen videó Donald Trump elnökről.

Bár még mindig nincs egyértelmű bizonyíték a felvétel létezésére, egy igen népszerű amerikai férfimagazin máris egy vagyont fizetne érte – írja az Index. És íme a bizonyíték:

Jelenleg a teljes amerikai politikai éra arról beszél, hogy vajon Oroszországnak tényleg vannak-e kompromittáló információi Donald Trump amerikai elnökről, mint ezt a CNN is valószínűsíti, vagy pedig az egész csak kamuhír, ahogy azt Trump állítja.

Bár az egész egy brit hírszerző 35 oldalas jelentésén alapul, a Buzzfeed nyilvánosságra hozta a dokumentumot, mely lépés miatt többen is bírálták az újságot, hiszen a jelentés több nyilvánvaló hibát is tartalmaz. Mivel azonban azt is részletezi, hogy a felvételen pisiszexelő örömlányok láthatók, a férfimagazin már be is jelentkezett értük a Twitteren. Igaz, ha ez a felvétel tényleg létezik, és tényleg az orosz titkosszolgálat birtokában van, akkor a felajánlott összeg 1 millió dollár nem igen lesz elég rá, hogy megszerezzék.