Nagyon undorító dolgot talált egy kismama a füredi Tescóban vett csirkemellben

/
/
2885 megtekintés

Erre nem lehet felkészülni. És mit csinált a kismama, mikor meglátta az undormányt? Naná, hogy feltöltötte a Facebookra.

Szandra csirkemellet vett szerdán a balatonfüredi Tescóban. Amikor elkezdte felszeletelni, furcsa dolgot talált benne. Irtózatos kinézetű, rostos valamit, a hús belsejében. Naná, hogy feltöltötte a Facebookra a képeket, a 444.hu pedig megkereste Szandrát.

A közösségi oldalon kialakult építő kommentvitában többen felismerni vélték, hogy ez egy jellegzetes, a baromfiaknál előforduló fertőzés eredménye lehet. Bár nagy álmunk a közösségi orvoslás, pár komment alapján erre nem vennénk mérget.

Szandra is többet szeretett volna tudni arról, hogy mi is ez, illetve hogy veszélyes-e, ezért a hatóságokhoz fordult. Sikerült elérnie a 444-nek cseten, ilyenekről beszélgettek:

444: Pontosan mit mondtak a hatóságoknál, akikhez fordultál? Megvan még a hús vagy kidobtad már?

Szandra: Szia, kidobtam már, de rengeteg fotóm van róla! Mindenki az Állategészségügyhöz irányított. Ahol annyi választ kaptam: fotózzam le, írjam le, hol és mikor vásároltam! Majd ők kimennek a Tescóba és vesznek egyet, amit megnéznek. Kérdeztem, hogy az enyémmel mi lesz, mert ez tuti beteg, vagy valami nem 100-as. Adtak egy laborszámot ahol magánúton, drága pénzért megmondják, mi baja a csirkének.

444: Szóval be sem fogadták vizsgálatra?

Szandra: Nem, ki is akadtam, hogy ha fertőző, akkor mi van? De erre csak annyit mondtak, vigyem vissza a Tescóba és jól járok, mert az ár kétszeresét kapom vissza. Mondtam, hogy azzal nem leszek előrébb, főleg hogy a 7 hónapos kisfiamnak adtam volna ebből.

És akkor jöjjenek a képek, készülj fel!