Ilyen Valentin-napi ajándékokat tuti egyetlen csaj sem kap

/
/
367 megtekintés

A férfiak egy része nem óhajt beállni a Valentin napozók sorába, de ha a leányzó elvárja, hogy vele töltsd a szerelmesek napját, akkor nincs mit tenni. Ha nem akarod snassz virágcsokorral meglepni, akkor ettől a 7 ötlettől tuti maga alá csurgat. Ilyet nem kap ám mindenki!

A legtöbb férfi egy vacsoracsata mellett dönt, hiszen egy olyan étellel, amit nem ő főz, sosem lőhet bakot. A virág és a kaja  elég húzós a pénztárcának, így a legjobb döntés, ha a kettőt egyben próbáljuk megoldani. A lány arca megcsillan, amikor a különleges rózsákat megpillantja, azonban az örömkönnyek helyett a nyála csöppen el. A virágok ugyanis valójában szalonnák, amikre ha ráun, a tojásainkkal el is fogyaszthatja.

A szerelmesek napjára süttethetünk is, a tortára ráíratunk egy feliratot, készíttetünk egy marcipán díszt, csak arra kell figyelni, hogyha már zenerajongóként mandolint próbálunk formázni, abból ne egy meredő dákó legyen kiolvasható.

Ha te is unod már a cukorkából készült bugyit, főleg mert cukorbetegként nem igazán fogyaszthatod el az édes viseletet, jobb, ha húsból készült alsógatyát vásárolsz a rányira. Egy exkluzív étteremben pedig elég csak köretet kérni vacsoraként, hiszen a húst majd a lány fogja a tányér szélére csipkedni derékról.

Hát ki ne örülne egy rózsaszín egérnek? Öröm, boldogság, különösen ha párban vásárolod a válási papírokat is mellé.

Nem csak a lányokat kell a szerelmesek napján kényeztetni, hanem a férfiakat is. És mivel az ő szívükhöz a gyomrukon keresztül vezet az út, egy szív alakú hús a legtökéletesebb választás.

Uncsi már a bonbon, a kutya nem eszi meg az olcsó, rumos édességeket, a pizza pedig csak keveseknél nem nyerő. Miért ne adhatnánk akkor dobozos csoki helyett pizzaszeleteket? Ettől romantikusabbat álmunkban sem találhatnánk.

Szinte csak szaráskor nem vagytok együtt, de érzitek a gyomrotokban, hogy a nap 23 órája és 50 perce is kevés egymással, a szeretlek szó pedig már annyiszor ki van mondva, hogy már közel sem fejezi ki azt, amit éreztek, akkor ez az ajándék nektek szól. Egy pulóver, ami akkor is összekapcsolt titeket, hanem akarjátok.