Családon belül ekkora a szakadék gyereknevelés szempontjából

/
/
3125 megtekintés

Nézzünk magunkba, és máris megvan a különbség, hogy egy tisztes családban mennyire másként mennek a dolgok anyu és apu szemszögéből, főleg gyermeknevelés fronton. Negatív példák is vannak bőven, de ez a sorozat főleg a humoros oldaláról igyekszik megközelíteni a tényeket.

Amíg anyu és az ő anyja teljesen burokban neveli a gyereket, addig apunál elszabadul a pokol. A családban legtöbbször apuci az, aki engedékeny, és amíg a mami igyekszik a szép oldaláról bemutatni a gyereknevelést, addig apu a még csöcsörésző apróságot is igyekszik felnőttként kezelni, és a babakönyvek bújása helyett egy rekesz sör társaságában igyekszik felülkerekedni a felmerülő akadályokon.

Anyu a széltől is óvja a csemetét, de apu a helyi késdobálóba is beül mellkasán a kenguruban fészkelődő aprósággal, és egy pohár szőke kóla társaságában igyekszik a visszajárón kialakult verekedést testközelből szemlélni. Hatalmas lehet olykor a szakadék a két fél között, nem ritkán emiatt hangos félreértések is vannak, de a jelen sorozat főleg a humoros oldaláról igyekszik megmutatni a különbözőségeket.