Az új Stephen King-film vérfagyasztó trailere rekordot döntött

/
/
6021 megtekintés

Hogy milyen, amikor Ronald McDonald megtudja, hogy a Burger Kingben kajáltál? Mutatjuk!

Stephen King neve már elég is lenne a sikerhez, főleg, hogy az 1986-os IT (Az) regényének moziváltozata készült el, amelynek teaser trailere a múlt héten került a nyilvánosság elé.

Azt hiszem nem árulok el vele nagy titkot, hogy hatalmas kasszasiker van készülőben, hiszen csak az első 24 órában 197 milliószor játszották le a YouTube-on, a Facebookon és a Twitteren.Ez pedig azt is jelenti, hogy mozielőzetest még sosem néztek meg ennyien egyetlen nap leforgása alatt. Összesen 58 millió megtekintést vert a második helyezett Halálos iramban 8 előzetesére, amely még decemberben állította fel az eddigi rekordot.
A trailert egyébként érdemes végignézni, nagyon vérfagyasztóra sikeredett, a bohóc pedig annyira ijesztő benne, hogy a cirkusztól egy időre biztosan elmegy a kedvetek. Ha van film, amire érdemes csapatosan érkezni és megtervezni a hazautat is, hogy senki ne kóboroljon egyedül a sötétben, akkor ez lesz az. Legalábbis nagyon bízunk benne, hogy a film is hozza majd az elvárható két órás pulzusemelkedést.