Ők lesznek az Exek az Édenben első csajai

/
/
6700 megtekintés

Április 18-án, kedden startol a VIASAT3 új realityje, az Exek az édenben.

A csatorna most megmutatta, kik lesznek azok a lányok, akik elsőként költöznek be az április 18-án kezdődő valóságshow luxusvillájába. Ők lesznek az Exek az édenben első női szereplői.

Andika (32 éves) 

A recepciósként dolgozó Andika az erőszakos, szókimondó és türelmetlen szavakkal jellemzi magát. A lány jelenleg egyedülálló, mert – ahogy fogalmazott – túl egoista egy kapcsolathoz. Magával már nincs problémája, saját bevallása szerint minden reggel megcsodálja saját szépségét, amikor belenéz a tükörbe. Nagyon fél az öregedéstől. Hűséges típus, ha viszont alkalmi kapcsolatai vannak, szereti hülyíteni a srácokat. A szexben irányító típus, szeret a középpontban lenni, és jó manipulátor.

Dia (19 éves)

A szegedi lány még sosem volt szerelmes, de elég határozott elképzelései vannak arról, mit vár egy kapcsolattól. Úgy fogalmazott, ha valakivel együtt van, az legyen rá nagyon büszke, és viselje úgy, mintha egy korona lenne. Diának papírja van arról, hogy szexmániás. Az irányító férfiakat szereti az ágyban: falra mászik, ha egy pasi csak fekszik, mint egy bot, és azt várja, hogy a nő csinálja a dolgokat. Gyengéje a tetoválás, a borosta és az ing. Viszont nem egy érzelgős típus: senki előtt nem mutatja ki a fájdalmát, és saját bevallása szerint nem is sír mások előtt.

Franciska (20 éves)

Franciska az iskola mellett modellkedéssel és hostesskedéssel foglalkozik. A lány sok férfival találkozott már, ennek ellenére még nem találta meg az igazit. Ez talán nem véletlen, hiszen ő is elismerte: betegesen féltékeny típus. Aki vele van, az senkivel nem beszélhet, csak vele foglalkozhat. Nagy elvárásai nincsenek: a férfi legyen magasabb, mint ő. A szexben is a férfit keresi, nem egy kisfiúval akar együtt lenni, akit neki kell irányítania. Mindezek ellenére fogadkozik: ki fogja bírni a játékot szex nélkül.