26 éves vagyok és szűz, mit tegyek?

/
/
9935 megtekintés

A jó öreg Csajok és Pasik blogról újabb tanulságos levél került elő. Van akinek sajna így alakul az élete, és az elszigeteltségből frusztráltság, tanácstalanság lesz. Vajon van kiút?

“26 éves vagyok és még szűz. Nem tudom, hogyan történhetett pontosan, de sajnos így jártam. Vonzanak a nők, a gond – többek között – az, hogy már nagyon fiatalon megtanultam kielégíteni magamat… olyan fiatal voltam, hogy azt sem tudtam, mit csinálok, csak azt tudtam hogy kellemes érzés… szerintem általános iskola 5. -es lehettem – de lehet, butaságot írok. Így tökéletesen megtanultam kordában tartani a hormonszintemet – sajnos túlságosan is. Ehhez jön, hogy természetesen visszahúzódó típus vagyok, nem a társaság központi figurája.

Mostanra már kezd valami mocorogni – próbálkoztam is – online társkereséssel – de sikertelenül. Rátesz egy lapáttal, hogy egyetem alatt nem sikerült túl sok barátot szereznem – az a kevés, akivel tartom a kapcsolatot, vagy elköltözött, vagy soha sem ér rá – pl. lemenni velem egy szórakozóhelyre. Egyedül meg nem igazán merek lemenni – úgy érzem, az én köröm már kezd bezárulni 🙁 Ráadásul mindez a Fővárosban. A ciki az, hogy szerintem nem nézek ki túl rosszul – rendszeresen járok edzőterembe + futni, magas is vagyok (190 cm). Mostanában meg, hogy a helyzet izgalmasabb legyen, depresszió is társul a nem létező magánéletemhez. Így nagyon sok negatív, sőt “azt” sugalló gondolatok is egyre gyakrabban törnek rám szellemi porhüvelyemben. Úgy érzem, kifutottam az időből. Üdv, 26 éves”

Az a baj, hogy nem próbálkozol eleget, első körben javaslom az olyan helyeket ahol nem tudnak előled elmenekülni a csajok: kolléganők, edzőteremben a csajok stb. szórakozóhely az esetedben felesleges na és itt jön a képbe Bp, tuti hely, ott lehet igazán csajozni. Sokkal több nő van, mint pasi, szóval nyert ügyed van, tuti meg fog szánni előbb utóbb egy nő :))))) ja és ha végképp nem sikerül, próbálj jó sok pénzt összeszedni és akkor hidd el, lesz elég jelentkező :)))