Bajos élelmiszerek elfogyasztásához mutatunk pofonegyszerű technikákat

/
/
1931 megtekintés

9 ételről derül ki, valójában mennyire is egyszerű megenni őket.

Az avokádóval ugyanaz a helyzet, mint a kivivel. Kávéskanállal könnyen elfogyasztható.

Ki gondolta volna, hogy a körmöt is feltépő narancshámozás egy sokkal egyszerűbb kivitelezéssel is megoldható. Ha levágod a narancs két végét, bemetszed a narancs oldalát, olyan harmónikát gyárthatsz belőle, amiből élvezet lesz a falatozás.

A paradicsomot felvágni külön élvezet. Jobb esetben csak a terítőn fog folyni a leve, rosszabb esetben a szemedben is belespriccel. A nagyobb példányokkal is megoldható ez a módszer, de ha koktélparadicsomot akarsz feldarabolni, amit egyébként is nehezebb megfogni, csak rakd két tányér közé, préseld össze, egy késsel pedig szaladj neki. Meg is van.

Aki nem gyors evő, és a fagyit is szereti órákig élvezni, de utálja, ha takonnyá ázik a ropogós tölcsér a végén, az jobban teszi, ha egy pillecukorral kibéleli a tölcsér belsejét. A lecsöpögő fagyilé nem ér el az aljára, ergó nem lágyul fel a folyós masszától. A csajok ugyanezt tamponnal is megoldhatják. A módszer akkor a leghasznosabb, ha a fagyit nem a hagyományos tölcsérbe, hanem kürtős-kalácsba kéred, aminek az alja alapból ki van lyukasztva. Lehetsz Guiness bajnok, ott már kifizetés után csöpögni fog mindenfelé.

Ugye te kis kikented már magad dinnye szelettel, amikor csak vágtak egy karéjt a feléből, és miközben a közepéből próbáltad foghegyelni a javát, a dinnye héja kitartóan maszatolta a füled tövét is. Hogy ennyire egyszerű legyen kézben megenni, azt sosem gondoltuk.