Ennél a 10 melónál nem létezik jobb hízókúra

/
/
7316 megtekintés

Mutatunk 10 melót, ahol duplán kell vigyázni az alakunkra.

Egy felmérés szerint vannak olyan munkák, ahol a stressz miatt az ember sokkal jobban hajlamos a hízásra, mint egyébként. Az ülőmunkáknál evidensebb a dolog, de ha ezek közül a melók közül végzed az egyiket, akkor van okod félni az úszógumiktól.

Az utazási ügynök élete nem fenékig tejfel. A sűrű beosztás, az ügyfeleknek való megfelelési kényszer, a rengeteg tennivaló, és az utazás sokkal több kilót enged felszaladni a melós testére, mint amennyit kíván.

Állítólag az ügyvédek pontosan azok a melósok, akik a rengeteg elfoglaltság és idegeskedés miatt nem csak ideg gombócot nyelnek le a torkukon, hanem annyi kalóriát is, amennyi beléjük fér. Persze ez nagy általánosítás, de a felmérések nem hazudnak.

A szociális munkások ugyan rengeteg családot látogatnak, tesznek, vesznek a környezetükben, de az idejük nagy részét egy papírkupac mellett, ülve töltik, enni pedig akkor esznek, amikor van idejük. Mint tudjuk, a kevés nem garancia a soványságra, sőt.

A tanárokról az jut elsőre eszünkbe, hogy ülnek az asztalnál, feleltetnek vagy íratnak, végzik az adminisztratív papírmunkákat. Ergó nem tartják be a pontos evési intervallumokat, akkor esznek, amikor eltűnnek a kölykök a suliból, vagy a rengeteg dolgozattól még akkor sem.

A művészek, dizájnerek és építészek munkarendje általában eléggé kötetlen, és ha már dolgozni is akkor fognak, amikor akarnak, az evéshez sincs szigorú beosztásuk. Legtöbbször ülve dolgoznak, és ha éppen szikrát kap az agyuk a melóhoz, addig egy harapást sem esznek, amíg azt papírra nem vetik.