Ennél a 10 melónál nem létezik jobb hízókúra

/
/
7312 megtekintés

Mutatunk 10 melót, ahol duplán kell vigyázni az alakunkra.

Az asszisztensek és adminisztrátorok munkáját sem kell külön bemutatni. Egész nap a laptop előtt lógnak, iratokat böngésznek, és annyi kávét megisznak, amitől egy gránáttölcsérben három napig szorongva is éberen kuksolnák az eget. Meló közben, az irodában ücsörögve ők sem tisztességesen esznek.

Aki egész nap egy mikroszkóp fölött görnyed, egy baktérium folttól kétséges, hogy finom falatokra éhezne. Inkább a kutatás, az új dolgok felfedezése, aztán este egy nagy tál paprikáskrumpli után fáradtan zuhan az ágyba. A nívósabb cégeknél ilyen beosztások esetén kötelezően előírt az időközönkénti mozgás, és az átmozgató programokon való részvétel.

Ha rendőr, akkor fánk zabálás. Nincs film, amiben a zsaru ne tolna le egy Dunkin’ Donuts csemegét, hogy aztán az utcákat fürkészve rosszfiúkra vadásszon. Az egyik legstresszesebb melóban szinte tömik magukba a cukrot és a kalóriákat.

A marketingesek élete elég zsúfolt, tonnányi teendő, vészes határidők, mértéktelen aktatologatás, jobb esetben pedig olyan eseményeken való részvétel, ahol svédasztal várja a résztvevőket. Persze ami jó, az a hátrány is, hiszen ilyenkor mindenki próbálja magát degeszre enni, ha már egész nap egy falat kenyeret sem tudott letuszkolni a torkán.

Az informatikus feladata, hogy a gép előtt tespedjen, programokat írjon, weboldalakat szerkesszen, pötyögjön és kattintgasson, Ha halaszthatatlan a meló, tuti, hogy nem fog felállni a monitortól, és maximum két rudival letudja az éhségérzetét, amit otthon, lefekvés előtt pótolja majd be az egész napot.