7 árulkodó jel, amiből megtudhatod, hogy a férfi szerelmes

/
/
6734 megtekintés

Árulkodó jelei vannak, ha a férfi szerelmes egy nőbe.

A nőkre is jellemző az, amikor lányos zavarukban igyekeznek sokkal csinosabbnak tűnni az adott pillanatban. Amikor egy férfi babrál a hajával, minden apró hajszálat igyekszik a megfelelő irányba terelni a kezével, valószínűleg tetszeni is akar a másik nemnek.

A csípőre tett kéz főleg a dominancia jele, amikor a férfi igyekszik elhitetni a kiszemeltjével, hogy ő aztán a csúcsragadozók csúcsa, ő a legjobb választás a lány számára. Amikor leül és szétveti a lábát, az is hasonlóan erőfitogtatás.

Bizonyára sokat látott mozdulatsorok azok, amikor a lányok között a férfi úgy igyekszik kihúzni magát, hogy minél több teret foglaljon el. A mellkasába levegőt szív, a hasát behúzza, és a vállait minél szélesebbre nyitja. Ez az állatvilágból átvett ősi ösztön is elárulja, hogy a férfi tetszeni akar a nőnek, vagy már tetszik neki, csak megpróbálja magát még jobban eladni.

A lábak tartása mindent elárul arról, hogy ki és kinek szimpatikus. Az álló helyzetben előre álló egyik láb, a lány felé néző lábfejek, vagy az úgy keresztbe tett lábak, hogy a lábszár a kiszemelt felé néz, bizony erős vonzalmat sugallanak.

Társaságban jellemző az, amikor az addig sivár beszélgetőpartner egyre hivalkodóbbá válik, amint az ajtóban megjelenik a kiszemeltje. A halk szavú srác hirtelen a társaság középpontja lesz, és humorával, hangos mondataival próbálja meg felhívni magára a figyelmet.

Ha a másik fél próbálja másolni a mozdulataidat, leeshet, hogy nem csak barátként tekint rád. Ilyenkor igyekszünk eggyé válni azzal, ami a közös beszélgetés alatt elhangzik, és tudat alatt fel is vesszük a másik fél mozdulatait, amivel a megértést és valami közös dolog megtalálást szimbolizáljuk.

Ha a férfi szeret téged, az arca és szeme mindent elárul róla. Beszéde sokkal nyugodtabb lesz, picit izgul, és a hangszíne is változik, valamint olyan arcpírek jelennek meg az arcán, amitől le sem tudja tagadni a csajok felé mutatott érdeklődését vagy szerelmét.

forrás: brightside.me