Az alvási pozitúrák mindent elárulnak egy párkapcsolatról

/
/
9799 megtekintés

Ahogy a pároddal alszol, az mindent elárul a kapcsolatotokról.

A lábfonat pozitúra során a párok nem szívesen mennek álmukban sem a másik agyára, de apró érintések mégis vannak közöttük. Az ilyen kapcsolatokban a két fél megosztja egymással a családi harmóniát és a kölcsönös bizalmat, de szabadságot is adnak a másiknak. Persze egy apró híd mégis kell, hogy a vonzalmukat fenntartsák, ilyenkor lábbal vagy kézzel érnek a másikhoz, hogy érezzék a másik meglétét.

A nászutas ölelés a friss párok pozitúrája, amikor még bimbódzik a kapcsolat, vagy azoké a házaspároké, ahol sok év után is még mindig él a szenvedély, a szeretet és a gyengédség.

Laza kifliben akkor alszanak a párok, ha egymásnak több szabadságot biztosítanak. Az alvási pozíciók közül az egyik legbonyolultabb fekvési mód, aminek legalább két értelmezése van:

1. A kapcsolatban nincs szenvedély, vagy legalábbis az egyik félnek nincs szüksége fizikai érintkezésre, vagy nincs benne annyi érzelem a másik iránt, mert valamivel elégedetlen, vagy szimplán nem szerelmes.

2. Az egyik partner egyszerűen provokálja a másikat azzal, hogy az érzelmeit sokkal jobban mutassa ki iránta, vagy szenteljen nagyobb figyelmet a párkapcsolatukra.

A szoros kifli harmonikus és szenvedélyes kapcsolatokat jelez, ahol a hátul fekvő fél meghatározó, amolyan óvó szerepet játszik a párkapcsolatban. A tökéletes párkapcsolatokban, és a házasságok első néhány évében jellemző ez a pozitúra. Legtöbbször a férfi fekszik hátul, a nők pedig élvezik a védettség érzését.

Az ágy királyai pozícióban önző módon az egyik fél azért tehénkedik el a háromnegyed matracon, hogy az érzelmei kimutatása helyett saját önös érdekeiket érvényesítsék. Főleg azon párkapcsolatokra jellemző, ahol az egyik fél sokkal önzőbb a másiknál, érzelmeit alig, vagy egyáltalán nem mutatja ki, akaratát pedig rendszeresen ráerőlteti a “szerelmére”.