Az alvási pozitúrák mindent elárulnak egy párkapcsolatról

/
/
9795 megtekintés

Ahogy a pároddal alszol, az mindent elárul a kapcsolatotokról.

A szabadság pozitúra általában egy hatalmas veszekedés után jellemző, vagy azon személyek között, akik egyénileg is vasakaratúak, függetlenek, akiknek egy párkapcsolatban is nagyon sok térre van szükségük.

Az egymást megbecsülő és tisztelő párok pozíciója, ahol a két fél igazán boldog és élvezi is az egymással töltött időt. A háttal történő alvás ez esetben jó értelemben tükrözi a másik fél személyes térre vonatkozó igényét, hiszen a hátuk összeér, tehát igénylik a másik közelségének érzetét.

A szerelem bölcsőjében azokat a párokat látjuk, akik nem félnek folyamatosan kimutatni a másik fél irányába az érzéseiket, és nagyon sokat törődnek egymással. Intim és bensőséges alvási helyzet, ahol azért megmutatkozik a férfi dominanciája.

Az eget kémlelő pózban mindkét fél részéről működik a kémia, ahol az egyik fél a hátán fekszik, a másik, általában nő, a férfi vállára támaszkodik. Az egyik félnek azonban olykor kényelmetlen, és annak ellenére marad ebben a helyzetben, hogy talán nagyobb térre és aprócska szabadságra vágyna. A ragaszkodás itt is sokkal nagyobb az egyik ember részéről.

A párbeszéd pozícióban a bimbódzó szerelmesek alszanak, akik attól függetlenül, hogy nagyon ragaszkodnak egymáshoz, még mindig van mit megismerniük a másikból. Sokkal több kommunikációra és együtt töltött időre van szükségük.

forrás: brightside.me