Totálisan lefestették a Bud Spencer emlékfalat :(

/
/
5662 megtekintés

A Filatorigátnál április 27-én reggelre már csak az emléke maradt a Bud Spencer előtt tisztelgő festménynek.

Az olasz legenda portréja szépen megvolt, mígnem jött a hazai tévézés legalja, vagyis Lagzi Lajcsi, és az Édes Élet stábja akik a reklám kedvéért festettek rá a képre. A terv szerint ezzel a csodás illegális hangulatú akcióval promózták volna a gázóratekerő trombitást visszatérését. Zsenik ülnek Vajna úr tévéjében, nem vitás.

Ez lavinát indított el, először valaki vörös csíkkal rontotta tovább a helyzetet, majd jött a teljes pusztítás. Április 27-én csütörtök reggelre az egész Bud Spencer festmény festmény elveszett. Feketére festették az egész alkotást az emlékfalon.

Ha jó a fordítóm, akkor azt írtak oda hogy: »Ez nem emlékfal!« És akkor mi van?? Miért fáj ez másoknak, hogy a több kilométer hosszú falon egy kis részt megkapott ez az ember a halála után, és a rajongói ide kijárhatnak és megemlékezhetnek. Miért kell mindent elpusztítani ami szép és jó????” – írta Szilvia a Bud Spencer rajongói csoportban.

Persze vannak akik más véleményen vannak, mivel ez az ország egyik ismert legális fala, ahol állandóan cserélődnek a rajzok.

“Egy szenzációhajhász, legálfos giccsalkotó kifest egy mérhetetlen sötét és lehúzó “emlékrajzot” gyerekkorunk vidámságot és példaképet sugárzó emberéről. A rajz minőségét hagyjuk is, arányaiban szar, hiába “kidolgozott”.

Mindezt Magyarország egyetlen legálfalára. Lehet itt puffogni, de ennek nem itt volt/ van a helye. Itt cserélődnek a rajzok, ezért van ez a hely. Ki lehet menni vasúti töltések mellé is festeni /ja persze az már para…/ vagy megrendelésként bármelyikőtök udvarára / szobájának falára. Ez a hely 25 éve ontja a legál rajzokat… megszámlálhatatlan jobbnál-jobb cucc került ide eddig, mind le lettek fedve és helyet adva az újabb műveknek, nem kevésszer bosszúsággal töltve el sok embert.

Ez ennek a helynek a rendje.

De az, hogy valaki egy gyász témát meglovagolva a graffitihez semmivel sem kapcsolódó személlyel ajnározva legyen, és kívülállók által “előjogokat” élvezzen, egyszerűen nonszensz és szerintem gusztustalan. Nekem Bud Spencer maga és emléke sokkal többet ér egy siralmas, sötét és depresszív, arányaiban rosszul kivitelezett rajznál.” – írta egy kommentelő.