Van ilyen 200-asod? Akkor lehet nyertél 20 000 forintot, vagy mocskosul átveretek!

/
/
7372 megtekintés

Nézd csak meg lapul-e ilyen 200 forintos a pénztárcádban, mert ha igen, akkor olyan szerencsés vagy, mint csak nagyon kevesen.

Ha most ezt olvasod, akkor az azt jelenti, hogy megint bedőltél egy orbitális nagy kamunak.

Futótűzként terjed a neten különböző átverős weboldalakon és a Facebookon, hogy “A Magyar állam 1.000.000 db virág címerrel megjelölt 200-as érmét dobott a piacra melynek értéke 20.000 Ft!” – KAMU, KAMU, KAMU! Az isten szerelmére: el ne higgyétek már, hogy ilyen létezik, pláne ha ezt egy olyan oldalon látjátok, ahol pénisznövelőt, extra hosszú erekciót és lábgombától megszabadító kencéket reklámoznak. Arról nem is beszélve, hogy három-négy lájkot és/vagy megosztást dobnod kell, mielőtt elolvashatod a tartalmat.

Ilyen felület várja legtöbbször a kamuhíreket gyártó oldalak látogatóit. Ez szerintetek rendben van? El lehet hinni ezeknek bármit?

És osztja a sok birka, mintha nem lenne holnap, kicsit sem gyanús nekik, hogy ez átverés, kizárólag a kattintás számít az ilyen oldalak üzemeltetőinek és ezért bármit képesek megtenni. Hiszen az alapján kapják a pénzt, hogy az oldalon szereplő reklámokra mennyien kattintanak, vagy hány embernek jelenik meg a képernyőjén az adott hirdetés. Ne tömjük már ezeknek az oldalaknak a zsebét, inkább a mi zsebünket tömjétek, mi még nem vertünk át soha, senkit. Nálunk is vannak reklámok, de kamu, álhírek SOHA!

Szóval inkább ezt oszd meg Facebookon, hogy mást már ne verjenek át ezek az alávaló kamuhírgyártó oldalak.

Köszi a figyelmet, további kellemes napot, ne legyél birka.