Csak erre jók a magyar huszonéves lányok a fiúk szerint

/
/
41558 megtekintés

Állítólag ez a Facebook-bejegyzés ütötte most ki a biztosítékot a magyarok között.

“Pont beszélgettünk a hétvégén a barátommal a nőkről, amikor elhaladt mellettünk két szoliszökevény, airmeksz 20-as Kitty. Semmi reakció nem volt az agyunkban, olyan volt mintha két bojler sétált volna el mellettünk.

Aztán este megint rájöttünk hogy a harminc fölötti és a negyvenes extra nénik jobban fekszenek a férfiaknak. Örülök, hogy nem vagyok 20-éves, nem tudom a sz*xen kívül mit tudnék velük csinálni? Telefonhátlapot cserélnék? Elvinném körmöshöz? Levinném szoliba? Járnám velük a nyujorkot meg a háundemmeket? Cipelném a picsájukat a sztarbukszba? Beültetném őket a kocsimba a wunderbaumom mellé kelléknek? Valami ilyesmi lehet most a trendi nem?

Ki vannak égve már most, pedig nem is éltek még. Bezzeg a mai idősebb generáció az toppon van: süt, főz, gyereket nevel, dolgozik és semmi segítség nem kell neki, hogy sz*xualitást sugározzon felénk. Ezeket a Nőket tisztelem, és ők is tisztelnek. Külsőségekbe, márkába és divatcuccokba az menekül, akinek nincs egyénisége és önbizalma. Tudom hogy most azzal jöttök hogy minden pasinak Barbie kell, de kérem szépen, hol vannak itt a Kenek? Hosszútávfutó szakaszon ki a fenét érdekli a mellei meg az alakja? Meg a trendi ruhái és felfogása? Pont az ilyenek miatt unják meg az ilyen nőket, mert unalmasak és agyatlanok. Persze legyetek szépek és divatosak…mert a Magyar nők tényleg szépek.

De a szépség mulandó, és akkor jön el az igazság pillanata, amikor negyvenévesen kiélve visszaköltözöl anyádékhoz, mert meguntak és elhasználtak és lecseréltek egy huszonévesre. De ez egy másik történet a fiukról, akik sosem lesznek férfiak!”

Ezen bizony sokaknak el kellene gondolkozni, van benne igazság, még akkor is, ha a stílus kicsit nyers.