Neked hány lépés kell az orgazmusig? Farokverős őrület indul a zsírégetős applikációból

/
/
1915 megtekintés

Egyesek másra használják a lépésszámlálót, mint amire valójában ki lett találva.

Talán egy új őrület csöndes kibontakozásának lehetünk első hírvivői, de ha egy baráti társaság sör közelébe kerül lányok jelenléte nélkül, a rák megfékezésénél is eget-rengetőbb ötletek valósulnak meg verbálisan. Az alábbi szórakozási forma még nem hódította meg a világot, de nem sok kell ahhoz, hogy valami divattá, sőt kifejezett őrületté nője ki magát.

A dolog azon az egyszerű elven működik, hogyha a különböző applikációk képesek mérni a lépéseinket, futási teljesítményünket, az azzal egyenes arányban elégetett zsírt és kalóriát, akkor képesek megszámolni azt is, hogy egy testi kiteljesedés pontosan hány lépéssel is érhető el.

A karon hordott okosórák és a telefonos applikációk működési alapja egy olyan giroszkóp, ami a gyorsulási értékek és irányok precíz mérését szolgálja, majd az értékeket egy algoritmus alapján lépésszámokra konvertálja.

Ez az egyszerű elv ihlette meg azokat a fiatalokat, akik pár tálca rövid ital után kitalálták, versenyre kelnek, kinek hány rántás, vagyis inkább “lépés” kell az orgazmusig.

Szerintük tök jó móka, ha mindenki a csuklójára rögzíti a telefonját, majd birokra kelnek, hogy eldöntsék ki a király. Ha a rázkódás alapján a telefon applikációja lépéseket számlál, talán a masszív onanizálás közben is végrehajtja az alkalmazás azt, amire ki lett találva. A mozgást átalakítani egy mérhető egységbe, ami jelen esetben az orgazmusig vezető lépésszám, és az ez által elégetett kalória.

Versenyre fel, kinek, hány lépés kell a csúcsig? És vajon működik, próbálta már valaki?

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!