A valós Wall Street-i farkas már bagóért árulja mesés luxus otthonát

/
/
3927 megtekintés

44 millióról indult a licit, ma alig a feléért eladó a mesés luxus ingatlan.

A Wall Street farkasa mozifilm arról a Jordan Belfortról szólt, aki egész rövid idő alatt vált dollármilliomossá, miközben olyan életet élt, amit a vásznon látott mozzanatok sem képesek hűen visszaadni. Valamennyire azért képesek vagyunk elképzelni hogyan is élhet egy menő bróker, aki mesés vagyona birtokában szinte bármit megkaphat az életben.

A filmben van egy jelenet, ahol Leonardo Dicaprio megpillantja leendő feleségét, aki egy férfi társaságában érkezik a medencés bulira.

A filmbéli Alan Wilzig, aki Jordan Belfort leendő feleségével érkezik a medencés partira
Az igazi Alan Wilzig jelenlegi feleségével

A valós életben ő Alan Wilzig, aki ismerte a farkast, de egy nemrégen megjelent facebook posztban cáfolja a jelenet és annak valóságtartalmát. A férfi egyébként a bőre alatt is százdollárost visel, és nem mellesleg már évek óta árulja mesés ingatlanját, ma már tényleg csak bagóért.

A több, mint 600 négyzetméteren elterülő New York-i villa három hálószobával rendelkezik, egy bődületes, 220 négyzetméteres terasszal, és komplett fedett játszóterekkel, ahol a jakuzzitól kezdve a méregdrága autókat magába fogadó garázson át a képzeletet is felülmúló berendezési tárgyakig mindennel fel van szerelve.

 

Az ingatlan már 3 éve vár az új gazdira, ami akkor 44 millió dollárért volt meghirdetve. Mivel a kutya sem néz rá, nem hogy megvegye, 3 év távlatából már csak bagónak tűnik az a 19 millió dollár, amiért már bárki elviheti a luxus kéglit. Hitelre fel!