Három nő bedrogozott és napokon át erőszakolt egy férfit

/
/
96881 megtekintés

Az áldozat egy 23 éves dél-afrikai férfi, akit a vádlottak taxival rabolták el, majd naponta többször is erőszakoskodtak vele.

A dél-afrikai rendőrség három nőt keres, akik vélhetően napokon át közösültek akarata ellenére egy pretoriai férfival. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy az áldozatot taxival rabolták el, amiben a sofőrön kívül még három nő tartózkodott. Útközben a sofőr irányt változtatott, majd az áldozatot arra kérték, hogy üljön előre. Ekkor az egyik nő egy ismeretlen anyagot fecskendezett belé, amitől elájult.

Amikor magához tért egy ismeretlen szobában találta magát. A gyanúsítottak ekkor egy energiaital megivására kényszerítették, majd egymás után napjában többször is megerőszakolták,  végül vasárnap délután kirakták egy mezőre. A férfit nagyon megrázta az eset, és orvosi segítségnyújtásra volt szüksége. Azt nem közölték, hogy pontosan milyen sérüléseket szenvedett.

Weilbach a állampolgárok segítségét kérte a tettesek kézre kerítésére, kérve, hogy akinek van valamilyen információja az esetről, ami segítheti a nyomozást, az vegye fel a kapcsolatot a rendőrséggel.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!