Grimaszolni és már beszélni is képes a világ legélethűbb szexrobotja

/
/
18586 megtekintés

A harmónia névre keresztelt szilikoncsoda még nem tökéletes, de jó úton jár.

A RealDoll elnevezésű gyártónál mindent megtesznek, hogy a szociálisan kissé érzékenyebb, emberi kapcsolatokban kevésbé jártas emberek igényeit olyan mű nőkkel elégítsék ki, ami túlmutat az eddig megismert egyszerű szilikonbabáknál. Christopher Trout, az Engadget riportere számol be arról az új fejlesztésről, ami egy alkalmazás, és speciális eszköz segítségével képes megszólaltani az élethű szexbabákat.

A Harmony AI android alkalmazást a cég fejlesztette ki, ami potom 20 dollárért tölthető majd le, és ami virtuális barátnőket kreál bárki telefonjára. A dolog pikantériája azonban mégsem ez, hanem az ettől sokkal fantáziadúsabb kivitelezés, ahol ez az alkalmazás egy szilikonbaba fejébe lesz integrálva, megszólaltatva ezzel bármilyen élettelen szilikonbabát. A fejlesztések még tartanak, de ha kész, több millió forintot fog kóstálni a megvalósítás.

Harmony persze nem egy élethű nő, hiszen mind érintésre, mind külsőre más a valóstól, mégis az aprólékosan kidolgozott mimikája és pillantásai egy élő férfit is lenyűgöznek. Az alkalmazás segítségével a kommunikációra is képes, folyamatosan fejleszthető, bár beszéde és ajkainak mozgása még szinkronizálatlan, kevésbé összehangolt.

A cég tervei között vannak olyan fejlesztések is még, ami már tényleg egy valós nő benyomását kelti a jövőben. Az egyelőre csak fejbe integrált technológia a baba minden testrészébe bekerül majd, ezáltal képes lesz a csípőjét is mozgatni, használni a kezeit és a száját, sőt, melegedni és nedvesedni is.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!