Nézd meg mire képes a hordozható vízszűrő az ihatatlan pocsolyával és a reggeli húggyal

/
/
2069 megtekintés

Fiatalok próbálták ki mire képes a Lifestraw vízszűrő a válogatott undormányokkal.

Mennyivel jobb volt régen a világ, amikor az udvaron behabzsolt tyúkszartól se lett semmi bajunk, maximum akkor, ha a muter eltángált minket emiatt. Boldogan ittunk a kutya táljából, beszürcsöltük a friss esőből gyűlt pocsolyát, és igazából semmi komoly baj nem érte az embert. Manapság ez nem egészen így működik, hiszen vegyszeres már az is, ami csili-vili valójával vár minket az üzletek polcain.

Gondolj bele, kirándulnál, és nem kéne marmonkannával cipekedni a vizet, csak innál a patak vizéből, a falevélen összegyűlt csapadékból, vagy a saját hugyodból. Lehetséges, mert készült egy Lifestraw nevezetű szerkezet, ami olyan rostokat tartalmaz, amelyek fala pórusos, és amelyen nem jutnak át a szennyeződések. Beledugod egy lóhúggyal kevert vizes gödörbe és már szívod is az Isteni nedűt.

Fiatalok próbálták mit tud a hordozható vízszűrő, mindenféle válogatott undormányból szipkáztak, de az arckifejezések szerint a folyadékok ízén nem sokat változtat a szintetikus berendezés.

A cuccosért akár 30 ezret is elkérhetnek, ami annak fényében rablás, hogy a szűrő aktív szenet is tartalmaz, ami lényegében megszabadítja a löttyöket a fos íztől, kisebb baciktól, nehézfémektől. Főleg olyan országokban lehet ez hasznos, ahol konkrétan ürítőaknaként néz ki az iható vizes kút, és ahol meg kell küzdeni minden csepp tiszta vízért.