43 fotó bizonyítja, hogy más ember leszel borotválkozás után

/
/
12064 megtekintés

Radikálisan meg tudja változtatni egy férfi külsejét a szakáll vagy a bajusz.

Manapság elég nagy divat a kigépelt szakáll, és az elég termetesre hagyott, nyíratlan szőrzet. Nem a zacskón hagyott szőrszálak lettek kívánatosak, hanem az az arcszőrzet, amit egyre többen hagynak érintetlenül. Egy amerikai kutatás szerint a csajok is döglenek érte, esetekben érthető módon.

 

 

A sűrű szakáll régen azért volt menő, mert ezt különböztette meg a valódi férfiakat az éppen pelyhedző ficsúroktól, plusz a mínuszokba ugró hőmérsékletek ellen is kellőképpen védelmezett. Ha az ember folyamatosan borotvával nyúzza a borostát, azzal a bőr felső rétegét is felsérti, ami több káros baktériumnak nyit egyenes utat a szervezetbe, viszont az elhalt hámsejt is kevesebb.

Mindenki maga dönt arról, hogy csupaszon vagy válogatott fazonokkal éli mindennapjait, de mindkettőnek meg van a különlegessége. Borotváltan és anélkül is kapunk egyfajta fizimiskát, szakállal és szakáll nélkül is teljesen másként festenek az arcvonásaink. Teljesen más emberek leszünk borotváltan és anélkül, amit mi sem bizonyít jobban ez a 43 fotó.

Neked melyik jön be?