Letartóztatták a három diákjával is szexelő fiatal tanárnőt

/
/
45227 megtekintés

A 25 éves amerikai matektanárt már ki is rúgta iskolája, ami jelentette az eseteket a hatóságoknak.

Letartóztattak egy 25 éves tanárnőt az észak-karolinai Rocky Mount városában, mert a helyi hatóságok szerint illetlen szexuális kapcsolatot folytatott három diákkal. Erin Elizabeth McAuliffe-t előző hét csütörtökön tartóztatták le, és hétfőn kellett megjelennie egy helyi bíróság előtt az első meghallgatására. A helyi sajtó arról egyelőre nem számolt be, hogy ott mi történt.

A tanárnő ellen május 5-én tett feljelentést a város rendőrségén a Rocky Mount előkészítő iskola, egészen pontosan annak igazgatója, azt állítva, hogy a nő három fiatalkorú diákkal létesíthetett szexuális kapcsolatot. McAuliffe-t egy nappal korábban elbocsájtották állásából.

A rendőrség nyomozást indított, és megkezdte a diákok és tanárok kihallgatását, majd június 8-án letartóztatták McAuliffe-t. A nő ellen háromrendbeli diákkal létesített szexuális cselekedet, valamint kiskorú illetlen kihasználása vádjával indítottak eljárást. A rendőrség közlése szerint az esetek az iskolán kívül történtek. Az egyik érintett diák 16 éves volt, a másik kettő pedig 17 éves. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint akár öt évig tartó börtönbüntetésre is számíthat, ha a bíróság bűnösnek találja az ellene felhozott vádakban.

 

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!