Zimány Lindáról még nem készültek ennyire izgató, meztelen fotók

/
/
8455 megtekintés

A képeket Nánási Pálnak köszönhetjük, aki már nem először kapja lencsevégre Zimány Lindát. Ezer köszönet!

1986. március 29-én született Nagykanizsán, itt élt egészen 18 éves koráig. A Batthyány Lajos Gimnázium tanulója volt, 2005 óta dolgozik modellként a tanulás mellett. Kilenc évig járt zeneiskolába, zongorázni, szolfézsre, 2 évig tanult énekelni. Angol középfokú nyelvvizsgája van, ezenkívül még németül beszél.

Korábban a Duna Televízión, később a Cool TV-n volt műsorvezető. A Playboy 2008. szeptemberi számában vált meg ruháitól először, majd ezt követően több férfi-magazinban vállalt szereplést.

Zimány Linda magánélete soha sem kerülte el a média érdeklődését. Fiatal lányként szerepelt a V-Tech egyik videoklipjében, és az együttes énekesének, Kefírnek volt a barátnője.


2010 decemberében másfél éves kapcsolat után szakított, Kaló Dénes pókerjátékossal. Linda egy interjúban “komoly kapcsolatnak” nevezte az együttlétet. Még ugyanebben a hónapban Zimány és Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó a Tabu TV bulvár csatorna díjátadó gáláján először vállalta fel nyíltan, hogy egy párt alkotnak. 2012. december 15-én a lapok megírták, hogy Zimány Linda, miután szakított Dzsudzsákkal, Kedves Ferenc milliárdossal jött össze, azóta őt is dobta…

[ hana-code-insert ] 'Vgyaim' is not found

[ hana-code-insert ] 'Vgyaim' is not found

Forrás

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!