Így rajzol egy bedrogozott grafikus, kilenc próbálkozása volt, míg be nem ütött a cucc

/
/
12037 megtekintés

Egy grafikuson is kipróbálták, mennyire tud rajzolni, ha bedrogozza magát.

10 perccel az előző rajz után már tökéletesen érezhető volt az LSD hatása, hiszen nem csak zaklatottnak tűnt, hanem megpróbált belemászni a felszerelést tartalmazó dobozba. Nehezen folytatta a rajzolást, miközben összefüggéstelenül beszélt és különféle dallamokat dudorászott.

 

2 óra fekvés után, ami alatt a földön fekve csak a kezeivel hadonászott a levegőben, újra próbálkozott. Ceruza helyett ecsetet vett kézbe, határozott mozdulatokkal fogott neki, miközben minden ecsetvonás előtt szaladt egy kört a szobában.

 

Újabb másfél óra szünet és mászkálás után a grafikus hirtelen megállt és újra rajzolni kezdett. Már úgy érezte kezd múlni a szer hatása majdnem hat órával az első adag beadása után, csak a ceruzát érezte nehézkesnek megtartani. Persze jó tudni, hogy a ceruza helyett zsírkrétával rajzolt.

 

8 órával az első adag LSD után már lassan teljesen elmúlt a szer hatása, csak néha érezte úgy az alany, hogy eltorzulnak előtte az arcok. Az utolsó rajznak is nehezen fogott neki, amit teljes kudarcnak ítélt.