Laza két méterével tornyosul társai fölé a nyolc éves indiai kisfiú

/
/
1763 megtekintés

Karan Singh hatalmas újszülött volt, most pedig a világ legnagyobb nyolc évese.

Már újszülött korában is rácsodálkoztak az orvosok az indiai kisfiúra, aki 60 centivel, és majdnem hét kilóval jött világra. Ember legyen a talpán, aki egy ekkora csöppséget a világra hoz, de anyuka sem egy kertitörpe, akinek szégyenkeznie kéne a termete miatt. Az óriás gyermek 33 éves anyukája ugyanis profi kosaras és emellett India legmagasabb nője a maga 218,5 centijével.

Shweatlana és férje rendszeresen viszi a fiukat orvoshoz, akik különféle rendellenességekre vizsgálják, ugyanis nem feltétlenül egészséges az, hogy egy nyolc éves már felnőtt ruhákban jár, és szinte felhőkarcolóként tornyosul kortársai fölé. A szülők azt mondják, minden rendben van a fiú egészségével, megfelelően táplálkozik, belső szerveivel nincs semmi kórság, vagy rendellenesség.

Az egyetlen gond az öltözködésben van, hiszen a kissrác már közel sem a bébiruhákat viseli, lassan óriásboltban kell keresgélnie a megfelelő felöltők után. A fiú egyébként élvezi a különlegességét, szereti, hogy ennyire magas, és centikkel óhajt ráverni majd a mamára.