Szájkaratéban nem kímélte egymást Mayweather és McGregor

/
/
1702 megtekintés

Meccspromós szájkaratéban csapott össze a két nagyágyú, akik augusztus végén csapnak össze fizikálisan is.

Los Angelesben kezdődött meg az augusztus 26-án megrendezendő Floyd Mayweather-Connor McGregor bokszmeccs promós körútja, ahol ahogyan azt várni lehetett, egyelőre verbálisan nem kímélte egymást a két fél. Záporoztak a megjegyzések, a nagy összecsapás előtt ugyanis mindkét fél eléggé magabiztos.

„Egy rohadt melegítőben jött ide, már egy öltönyt sem engedhet meg magának. Megszívta, nem tudok mást mondani. Ezek a parányi kezei, a kis feje, a pálcika lábai – négy meneten belül kiütöm, jól jegyezzék meg. Mit mondhatnék? Fiatal, magabiztos, boldog ember vagyok, aki keményen megdolgozott ezért a lehetőségért. Rohadt sok melóm van benne. Szóval a meccsnek négy meneten belül vége lesz” – mondta Conor McGregor.

„Ilyen mozgáskultúrával, erővel, kegyetlenséggel még nem találkozott Floyd Mayweather. Akikkel bunyózott eddig, mind visszariadtak tőle. Én mitől is félnék? Ebben a korlátozott szabályrendszerben? Ugyan már! Ez nem harc, csak félig, vagy inkább negyedig, a sok hülye szabály miatt. Ez nem igazi bunyó lesz, ha az lenne, akkor egy menet sem kellene, hogy szétcsapjam. 10 unciás kesztyűk, 154 fontban? Hát jó! Nem viselhetek mexikói gyártású kesztyűket? Nem lehet lószőrből a bélés? Oké! Nekem elég egy fogvédő, aztán kész, mehet a bunyó” nyilatkozta McGregor, aki kifogástalan megjelenéssel, három részes öltönyben vett részt az eseményen.

Mayweather naná, hogy előkapott egy 100 millió dolláros csekket, amit még a Pacquiao elleni meccsen keresett, de McGregornak erre is meg volt a válasza:

„Legalább van pénzed befizetni az adót.”

Persze Mayweathert sem kellett félteni, aki peckes fel-alá mászkálással vágott vissza ellenfelének:

„Most én vagyok az adóhivatal és a s.ggedet is meg fogom sarcolni. Mindenki tudja, hogy én diktálok. Nem véletlen, hogy Floyd Mayweather neve az első. És ez a f…kalap is ezért vállalta, hogy bokszolni fog. McGregor teljesen megfelel egy 7, esetleg 8 számjegyű bunyósnak, de könyörgöm, én 9 számjegyűeket kaszálok. Az utolsó meccsén 3 milliót szedett össze ez a szerencsétlen, nekem kb. az edzőtáborom kerül ennyibe. És igen, tudják mit? Beismerem, hogy egy öregedő fickó vagyok. Nem vagyok már ugyanaz, aki 20 éve, vagy 10, vagy 5 éve. Sőt, azt sem tudom már nyújtani, amit két évvel ezelőtt. De még így is sok leszek neked! Arról biztosítalak, hogy vagy a pofádon, vagy a hátadon fogod végezni.”

forrás: www.profiboksz.hu