Szilvi úgy megvert, hogy elmozdult a szilikon a mellemben

/
/
5462 megtekintés

Tizenhat évesen már szilikonmellei voltak, szülői bele­egyezéssel csináltathatott magának.

Második napja tartja lázban az internetet az a videó, amelyen láthatjuk, ahogy a Dózsa György úti két halálos áldozattal járó balesetben érintett M. Richárd barátnője, K. Szilvi a nyílt utcán ver agyba-főbe egy fiatal lányt. A brutális támadás oka féltékenység, mert az áldozat állítólag összejött a mercedeses gázolóval.

A videó csak erős idegzetűeknek ajánlott:

Tizenhat évesen már szilikonmellei voltak. Az elmúlt két évben számos egzotikus helyen megfordult már, járt Katarban, Görögországban, sőt Amerikában is, bár onnan azóta kitiltották, mivel összeakasztotta a bajszát a hatóságokkal. A telefonjában találtak olyan kompromittáló dolgokat, amelyek törvényt sértenek. Egyébként nem ez az első párkapcsolat, amely veszélybe került miatta, előszeretettel keresi barátnői szerelmeinek a társaságát – mondta egy lányhoz közeli forrás a Borsnak.

Ő itt Dia, akit megvertek

A bántalmazás következményeként lehetséges, hogy a mellimplantátuma kiszakadt. A lányt nem ismeri, kétszer találkozott vele, egyszer egy divatbemutatón, és most a Balaton Soundon. Úgy tudta, nem voltak együtt egy ideje Ricsivel, akivel valóban találkozgatott.

Ő pedig Szilvi, aki a pofonokat adta

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!