Tróger cigányozós riporttal facsarják tovább a tragikus kutyagázolásos balesetet

/
/
7217 megtekintés

Na ezért tart ott az ország ahol. Egyes embereknek nincs szemük, nincs fülük, csak szájuk, hogy azzal ordítsanak.

Ugye a népharag. Felkerül egy videó, amit valaki feltöltött, adott neki valamilyen címet, és mindenki mindent tud, és ítél is, egyből.

Mi is lehoztuk a megtévesztő címmel ezt a balesetet: A 30 éves helyi férfi a Dózsa György út és a Rákóczi út kereszteződésén fékezés és lassítás nélkül egyenesen keresztülhajtott, majd a szemben lévő családi ház kapuját átszakítva az ingatlan falának ütközött. A kapu mögött őrizte a házat a család hűséges német juhász kutyája, amely az ütközés következtében elpusztult.

Persze akadt olyan stáb, ami vette a fáradtságot és elment a helyszínre, megkérdezni az érintett feleket. Szó sincs arról, hogy mi védenénk a cigányokat, rengeteg bűnöző, lecsúszott szar arc van köztük, de ami ebben a riportban van, az egyszerűen vicc. A szerencsétlen fazon szájába adják a cigányozást, elsütik a címben is, de megszólaltatják az elkövetőt, meg az anyját, akiken látszik, hogy fakóbbak a svédeknél. Lecsúszott, elszegényedett, igénytelen prolik, de ez a kommentelőket egyáltalán nem zavarja.

Úgy cigányoznak a videó alatt, mintha automaták lennének. Az sem hatja meg őket, hogy helyiek is hozzászólnak: “Na már most. Szerintem velem együtt sokan ismerik a srácot. Egyáltalán nem cigány. Vezető pozícióban dolgozott, a kocsit még akkor vette. Rendes családja volt,rendes munkával. Nem írol véleményt a dologról,mert nincs jogom. Csak annyit,hogy nagyon elbasztad az életed.”

“amúgy jó,hogy a kommentelők agyához el se jut a látott dolog… Bancsi barnább mint a “cigányok”

Az a baj, hogy mindig van egy bűnös. A cigók, Brüsszel, Soros, a patás ördög, chemtrail, szabad kőművesek. De azt, hogy kollektíven rohad a vidék, és a nyomortanyákon már nem a szín számít, hanem hogy kinél van némi apró egy kis biofűre, azt nehéz meglátni. Azt, hogy a BMW-t vezető srác egy nyomorult szerencsétlen, aki lejtőre került, és elkúrta az életét, azt már nehéz meglátni. Korántsem kell felmenteni, lehet, hogy határ tahó volt már ujjai elvesztése, válása előtt is, de az őrjöngő népharag, a fröcsögő cigányozás ezen a helyzeten, ebben az ügyben nem segít.