Vírusként terjed a neten a blogger anyuka sztorija, aki szétfingott egy jógaórát

/
/
12968 megtekintés

Őszinte és vicces bejegyzés kering a neten egy bloggertől, akinek ultrakínos volt az első jógaórája.

Laura Mazza facebookon tett közzé egy hosszú bejegyzést arról, hogyan égett be az első jógaóráján. A terhesség és szülés után annyira meggyengültek az izmai, hogy a gyógytornásza azt javasolta számára, járjon jógára, az majd segít. Segített is, vagyis beégni, ugyanis a friss anyuka szétfingta az első oktatást. Azonban őt nem abból a fából faragták, aki megretten, és titkolja, és eszi magát szégyenében. A szabadidejében bloggerkedő nő kendőzetlenül írta le a sztorit facebookon, amit azóta ezrek osztottak meg és szóltak együtt-érzően és viccesen hozzá.

“Szeretném azt mondani, hogy kitaláltam a sztorit, de nem. Ez konkrétan megtörtént ma este. Hosszú lesz, ezért tartsatok ki!

Szétnyílt hasizmaim vannak. Ahogy gyerekeim lettek, a hasizmaim szétnyíltak, mint a Vörös-tenger Mózes előtt. Igen, ez nem annyira jó, és a hasam ráadásul olyan, mint egy kifelé álló kúp. Szóval, gondoltam, megpróbálok fittebbé válni, helyrehozni ezt, és egy gyógytornász a jógát javasolta.

Ha…hahahahahahahahahahahaha. Oké. Legyen így.

Felvettem egy jóganadrágot, mert egy olyan személyhez képest, aki életében sose jógázott, meglehetősen sok jóganadrágom van. Kiválasztottam azt, ami a legkevésbé volt trottyos a benne alvástól, magamra kaptam, meg egy tiszta pólót is. Hagyományos nagyibugyi volt rajtam, a tangás világ még várat magára. 

Odaértem a jógaórára, sötét volt, és mindenhol gyertyák. (Enyhe tűzveszély) Arra gondoltam: szent szar, ez igazi jóga, nem amolyan számolnak és nyújtanak, ez most olyan lesz, hogy tényleg megvilágosodunk itt helyben. 

Mindenki beszélget egymással és az edzővel, a jógamesterrel vagy kicsodával … beszélget mindenkivel, és beszélgetés közben olyanokat mond, hogy “hogy van Daryl, és a lába?” Én meg lapulok a sarokban, és imádkozom, “az isten szerelmére, csak nehogy észrevegyen!”

Mindenki leveszi a zokniját, és arra gondolok, Jézusom, a lábujjaim szőrösek, és nem borotváltam le őket, csak gyorsan a bokámat, ha esetleg felcsúszna a gatya. Nézem ezeket a karcsú nőket a csini, szűk jógagatyákban, és a sajátomat, a 80-as évek trapézfazonjával. Mind leveszik a zoknijukat, és látszanak azok a szépen pedikűrözött lábkörmeik, és itt vagyok én a Frodó lábammal, próbálok elrejtőzni a sarokban, nehogy nekem is beszélnem keljen magamról.

És akkor az ashram jóga guru azt mondja, hangosan: “óóóó, új vendégünk is van ma este. Ki tisztelt meg minket a társaságával?” 

Amire én azt válaszolom, hogy: “Igen. És én is meg vagyok tisztelve a tiétekkel.” Nem tudom miért mondtam ezt, talán mert egy társasági analfabéta vagyok. 

Mire ő azt mondja: “Elnézést, a nevedet kérdezem”

“öö Laura”

“Oké” Aztán kérdezett még párat, amiken valahogy átvergődtük magunkat, aztán elkezdtem a szétnyílt hasizmokról beszélni, de a tekintete ködössé vált, ezért abbahagytam

“Isten hozott” mosolygott, miközben a vékony teste kecsesen mozgott.

Elkezdtünk mindenféle pózokat csinálni, például felfelé néző kutyát, érzek egy jóleső kis roppanást a hátamban, és arra gondolok, meg tudom csinálni. Szeretem a jógát! Jógás csaj vagyok! Nézd, milyen fitt vagyok!  

Aztán mozdulunk lefelé néző kutyába… és akkor kezdem érezni a beleimet.