Látványra is rémisztő lény ejtett túszul egy ausztrál szerelmespárt

/
/
5849 megtekintés

Éppen vacsoráztak, amikor a hatalmas és rémisztő lény megjelent.

Lauren Ansell éppen egy meghitt vacsorához készülődött a barátjával, amikor a gyertyafényes romantikázás nem várt rémálomba torkollott. Az ausztrál Mount Coolum környékén élő szerelmespárt ugyanis egy hatalmas vadászpók látogatta meg, ami kényelmesen rátelepedett az üvegajtóra, és onnan az Istennek sem akart elmozdulni. A fiatalok Garfield méretű macskája is elmenekült, de a nyolclábú aggresszor méreteit elnézve ez nem is véletlen.

Amíg a ház ura a Harry Potter után Aragognak keresztelt látogatót hajkurászta, Lauren képeket lőtt a facebookra, amelyre szörnyülködő és humoros kommentek is érkeztek. Persze a történet így utólag poénos, de az fiatalok éjjele rémálom volt. Az ajtóra fészkelő pókocska ugyanis nem kívánt lelépni, sőt csak idegesebb lett, amikor vadászatában a ház lakói megpróbálták zavarni.

A történet végül happy end-el zárult, a pók lelépett, a szerelmesek pedig egy nap szobafogság után végre kimerészkedtek a szabadba. Ausztráliában egyébként sem ritkaság a mérgesebbnél mérgesebb állat, némelyik még a méreteivel is riogat, de a vadászpók kivételesen ártalmatlan jószág. Az igaz, hogy ennek ellenére sem merészkednénk a közelébe, hiszen elég testes ahhoz, hogy az ember első ránézésre irtózzon tőle.