Megunta a forgalmi dugókat, ezért a folyón felúszva jár dolgozni

/
/
3761 megtekintés

A rengeteg közlekedési lámpa miatt döntött úgy a férfi, hogy inkább úszva megy a melóba.

Benjamin David Münchenben él, és szeret spórolni az idővel. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy reggel nem a dugóban káromkodik, és vár a zöld jelzésekre, hanem inkább úszik a munkába menet.

A férfi két éve döntött úgy, hogy megpróbálkozik az úszással, és annyira bejött neki, hogy maximum csak nagyon kivételes alkalommal választja a kikövezett utcákat. Ha nagyon hideg a víz, vagy ha a vízszint megemelkedik, akkor inkább hamarabb kel, hogy tömegközlekedéssel jusson el a célig.

Annyi bökkenő van a dologban, hogy hazafelé már nem választja az úszást, hiszen az Isar folyó sodrásával ellentétesen kapálózni nem feltétlenül kifizetődő ötlet, főleg az erő tekintetében. A férfi egyébként speciális ruhában csobban a hideg víz miatt, és cipőt is visel a vízbe dobált szemét okán. A munkahelyi dresszt pedig becsomagolva, vízálló fóliában viszi a hátán egy feltűnő zsákban. Amikor partot ért, szépen felöltözik, fogja a kis laptopját és becsekkol a munkába.

A folyón való közlekedést egyébként már Bernben is előszeretettel alkalmazzák, szóval Benjamin uraság nincs ezzel a fura szokásával egyedül.