Egy tanulmány szerint a ronda pasik mellett sokkal boldogabbak a nők

/
/
10037 megtekintés

Elvileg a böllérarcú hímek vonzzák a jó csajokat, és még boldogabbak is mellettük a nők.

Nem mondok azzal újat, hogy a lepcsánka arcú csajokat senki nem fogja lecsapni egy férfi kezéről, ahogyan egy bűn ronda férfi sem biztos, hogy félrelép egy szemrevaló dáma mellett. Bár ez sem igaz, hiszen az utcán velünk szembe jövő nők nagy részét – akiért mi odáig vagyunk és vissza – unja valaki.

Egy tanulmány szerint sokkal boldogabbak azok a nők, akik maguktól sokkal gyatrább kinézetű párt választanak. A magyarázat egyszerű: Az ilyen férfiak mellett a nők sokkal bátrabban kotorásznak a hűtőben, engednek el egy karfiolos-karalábés békegalambot, hagyják el a sminket, vagy a konyhapult előtt a koktélruhával viselt báli magassarkút. Boldogok, mert nem kell azt nézni, hogy a kivert fogakkal szotyizó férjük éppen milyen cicababával kacsintgat, vagy emberük kockahasán éppen melyik luvnya reszeli a mellehúsát.

A tanulmányt a Floridai Állami Egyetem végezte el több, mint száz, húszas éveiben járó páron, akikkel egy táplálkozással is kapcsolatos tesztet töltetett ki. Aki ugyanis szemrevaló pasival kötötte össze az életét, az folyamatosan figyel az egészségére, konditermekben nyúzza magát, és olyan salátát próbál letuszkolni a torkán nap, mint nap, ami egy szavannai növényevőnek is nehezére esne. Nem boldogok, mert mindig meg kell felelni, mindig igyekezni kell, hogy a másik fél kedvében járjanak.