Az éhezők viadala sztárja kitépi a saját szívét legújabb horror mozijában

/
/
1562 megtekintés

Szeptemberben érkezik Jennifer Lawrence új pszichohorror-thriller mozija, ahol véres jelenetekből nem lesz hiány.

A plakát legalábbis azt a tényt sejteti, hogy Jennifer Lawrence nem lesz a látogatóival szűkmarkú, akik váratlanul toppannak be idilli életébe. A mother! című filmről szinte semmit nem lehet tudni, csupán azt, hogy az éhezők viadala sztárja harmonikus idillben él párjával. Javier Bardemmel, amikor hívatlan vendégek érkeznek hozzájuk, akik egy rakás furcsa dolgot hoznak magukkal. Hivatalosan ennyi derült még ki, de az IMDb tudni véli, hogy perverz, nyomi, hétköznapi és egyéb furcsa karakterekből nem lesz hiány.

A filmet az a Darren Aronofsky rendezte, aki a Rekviem egy álomért és a Fekete hattyú mozikat is vászonra álmodta. A jó színészekkel sem spórolt, hiszen a már említett sztárok mellett még Michelle Pfeiffer és Ed Harris jelenléte is garancia lehet a sikerre.

A filmet október 15-én mutatta volna be a Paramount, de a premiert végül előre hozták, és már szeptember 15-én láthatjuk a mozikban.

 

A plakát elég egyszerűre, egyben nagyon véresre sikerült, amit a tajvani James Jean rajzolt. A film címéhez hűen anyák napján hozták nyilvánosságra, ami elég morbid beköszönő volt a filmkészítőktől. Remélhetőleg a lángja nagyobb lesz a mozinak, mint a trailere füstje.