Érdekes Japán találmányok, amiket megnézni kiváló, megvenni már pénzkidobás

/
/
15857 megtekintés

A japánok mindig kitalálnak valamit, olyat is ami hasznos ugyan, de az ember sosem venné meg.

Ha érdekességekre vágysz, és szereted a szokatlan, fura és olykor haszontalan eszközöket is, akkor érdemes felkeresni az ázsiai szigetországot, ahol annyi különcségbe botlasz, ami már nem emberi. Konkrétan mindent piacra dobnak, nincs olyan, amit itt ne találnál. Ez a 20 különlegesség talán bizonyíték erre.

Érdekes, ember figura az ibrik tetejére, ami nem csak aranyosan elpöffeszkedik bármelyik edény tetején, de a színével jelzi a hőmérsékletet és a főzött tészta állapotát.

Ha imádod a légpárnás fóliát pukkasztgatva kiidegelni a családot, ez a kulcstartó valami hasonlóra képes gombnyomásra.

Főzéskor sokak idegesítő szokása, hogy a csilis babos trutyit, és egyéb más húscafatos levet előszeretettel kenik a nadrágjukba, vagy hugyozás után a farpofákon törlik meg a kezüket. Ez a gatya direkt nekik készült, ami nedvszívó törlőkendővel felszerelt.

Orr átalakító külön azok számára, akik malacnózit, vagy horgas orrmányt szeretnének maguknak. A szerkezet rezonál, rezgéseket küld a csontokhoz, ami ezáltal stimulálja azt a fura növésben.

A buszon ciki lenne előkapni a vajazókést és a vajkrémet, ezért műanyag, ragasztós tubusba töltötték az ízes masszát, amivel egyszerű mozdulattal lehet azt felvinni a farzsebben cipelt szeletelt kenyérre.

Hányszor, de hányszor láttunk már olyat, amikor valaki kizuhant az álmosságtól a busz üléséből, aztán nyálpamaccsal a szája szélén csimpaszkodott vissza a helyére. Ez a sisak vákuumtappancsokkal rögzíti a fejedet egy kobak segítségével, megelőzve a bóbiskolás közbeni előrebukást.

Műkéz azoknak a gasztrobénáknak, akik szeretnék úgy szabdalni a hozzávalókat, mint Gordon Ramsay, de a kivitelezés vége általában sürgősségi. A műkéz arra szolgál, hogy a saját mancsod helyett ezzel fogod meg a feldarabolni kívánt zöldséget vagy gyümölcsöt.

Baromi idegesítő, amikor fekszel és közben nem hallod a TV-t, emiatt hangosítod, de már az egész lépcsőház zeng tőled, és te még akkor is fülelsz. Ez a párna remekül engedi a beszűrődő zajokat a fülkagylódhoz.

Váratlan elázást küszöbölhetsz ki a nyakkendőként hordható esernyővel.

Itt a nyári allergia szezon, vagy úgy meg vagy fázva, hogy taknyod, nyálad egybe van szakadva, és már nincs annyi zseb a ruhádon, hogy három százas kiszerelésű zsebkendő elférjen. Nem ciki, ha a fejeden hordod a budipapírt, ami folyamatosan adagolja az arcod elé a törlőkendőt.