Érdekes Japán találmányok, amiket megnézni kiváló, megvenni már pénzkidobás

/
/
15852 megtekintés

A japánok mindig kitalálnak valamit, olyat is ami hasznos ugyan, de az ember sosem venné meg.

Nem célszerű akkora telefont venni, ami más háztartásban már lapostévé néven fut, mert egy kézzel képtelenség kezelni az egész felületet. Ezért találták ki ezt a pót ujjat, ami meghosszabbítja a sajátodat.

Minek vesződnél a Ctrl + Alt + Del billentyűkombinációkkal már a lábujjaidat is bevetve, ha egy gombnyomással kivitelezhető ez a megterhelő művelet.

Ha az ember már nagyon éhes, akkor is nekifog a kajának, ha hólyagosra süti a száját. Két fújás nem elég, ezért kapható ventilátorral felszerelt evőeszköz is, ami megkíméli a tüdődet és helyetted hűti az ételt.

A gumiruha után itt a gumi cipő, ami nem nehezíti, de könnyíti a mozgást. Nem egyszerűbb benne a futás, de nem kell cipőfűzőt kötni, pláne, ha még nem is tudsz.

A hordozható üléssel nem kell aggódnunk, hogy nem lesz helyünk a metrón.

A svájci bicska japán változata ez a többfunkciós gumikesztyű.


Férjvadász melltartó a Triumph cégtől, ami egy időzítővel van ellátva, és a keblek akkor válnak láthatóvá, ha a szerkezetbe helyezett eljegyzési gyűrűt a direkt erre a célra kialakított nyílásba helyezik.

Ha diétázol, vagy kevesebbet óhajtasz enni az eddigieknél, akkor nem kevesebbet szedsz, hanem direkt fél tányért veszel, amibe értelemszerűen csak fél adag kaja fér.

Légkondis cipő, hogy talpon keresztül fújja ki az elviselhetetlen lábszagod.

Ez a rácsozott póló arra alkalmas, hogy hát viszketés esetén pontos információval lásd el a partnered, hogy melyik ponton vakarja azt meg. Ezzel elkerülhető a most kicsit jobbra, most picit le időhúzás és értetlenkedés.