Most megtudhatod, ki lett idén a Balaton legszebb lánya

/
/
2023 megtekintés

A Miss Balaton 2017 szépségverseny célja, hogy bemutassa a nyár legszebb hölgyeit, és kiválassza közülük a “Magyar tenger” királynőjét, aki egy évig képviselheti a Balatont közéleti eseményeken.

A versenyre 18 és 18 év közötti lányok jelentkezhettek. Akadtak is szép számmal, a szakmai zsűri azonban mindösszesen 60 lányt juttatott az előválogatóba, aminek Balatonfüred adott otthont. Innen már csak 24 lány jutott tovább, amiből 22-őt a zsűri és 2-őt a közönség választott ki. A döntőbe pedig már csak 12 lány szerepelt, közülük választották ki a legszebbet.

A 12 döntős szépség közül végül Rákos Lilit választotta meg az öttagú zsűri, amelynek tagja volt Jordáki Ildikó (nemzetközi modell), Farkas Tímea (ex-szépségkirálynő, a zsűri elnöke), Dombi Rudolf (olimpiai bajnok kajakozó), Schnell Viktor (stylist) és Dr. Zimány Linda (Miss Balaton 2006). Az első udvarhölgynek Szakálos Dórát, a második udvarhölgynek pedig Pál Gabriellát választották.

Rákos Lili lett az idei szépségkirálynő

A zsűri

A finálén a királynő és két udvarhölgye mellett három közönségdíjast is ünnepelhettek a nézők. Megállapíthatjuk, hogy a lányokra idén sem lehetett, panasz, azért nem hiába a magyar lányok a legszebbek.

A különdíjasok