8 ismert sztár, aki­ről nem tud­tad, hogy fel­nőttfilm­ben kezdte a pályafutását

/
/
58884 megtekintés

Bizony, a tengerentúlon sem olyan egyszerű az élet. Az amerikai álom sem jön csak úgy pikk-pakk, sokszor éveket kell várni rá, és nagyon sokat tenni érte. Így nem is csoda, hogy a hollywoodi sztárok közt is akad bőven, aki felnőttfilmekben kezdte karrierjét.

Megmutatjuk most azt a nyolc hírességet, akiről valószínűleg te sem tudtad, hogy egykor szexfilmre mondott igent.

Marilyn Monroe

Bár korában a pornófilmeknek még nem volt divatja, pályája rögösebb időszakában, leszállóágban számos meztelen sorozatot vállalt, hogy pénzhez jusson. Marilyn mindezek ellenére a világtörténelem egyik legnagyobb dívája.

Kim Kardashian

Paris Hiltonnal való barátságáról lett először ismert, majd egy korábbi barátjával, Ray J-vel közös házipornója került nyilvánosságra és terjesztésre. Ezt követően lett valóságshow-sztár.

A videókat ide kattintva tudod elérni.

David Duchovny

Az X-Akták legendás Mulder ügynöke bizony egy időben nem az idegeneket, hanem a csajokat űzte lelkesen. Ugyanabban a filmben, mint a lista következő szereplője, a Jóbarátok sztárja.

Matt Le Blanc

A Jóbarátok Joey-ját az egész világ ismeri, képeiből ma is mémek százai készülnek. Matt Le Blanc pályája elején egy lazább szexfilmre is igent mondott, amelyet The red Show Diaries néven dobtak piacra.

Jackie Chan

Ő volt az, aki tényleg mindent bevetett, hogy híres legyen. 1975-ben például egy szexfilmre is igent mondott, majd 1978-ban megkapta élete első komoly filmszerepét, ami híressé is tette.

Arnold Schwarzenegger

Bár klasszikus pornófilmre sosem mondott igent, hasonló magazinoknak levetkőzött többször is, hogy szexsorozatot fotózzanak róla.

Cameron Diaz

Tizenkilenc éves volt, amikor talpig bőrben, fedetlen keblekkel, ostorral fenyített meg egy férfit. Később 3,5 millió dollárt követeltek tőle, hogy megsemmisítsék a felvételért.

Sylvester Stallone

Még a Rocky film előtt pornózott. Kidobták az albérletéből, hajléktalanként tengette napjait, amikor beadta a derekát. Miután híres lett, a filmjét ismét piacra dobták.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!